electro group

Electro Group er en gruppering av mellomstore bedrifter som har som mål å bli Skandinavias største uavhengige leverandør av elektromateriell

Hva er Electro Group?

Electro Group AS er en gruppering av elektrobedrifter med felles eier. Bedriftene er selvstendige selskaper som i hovedsak arbeider uavhengig av hverandre i markedet, men Electro Group AS vil også fremstå som en enhet. Med en felles tung industriell eier og gjennom godt samarbeid har selskapene stor frihet til å satse og ekspandere for å kunne skape verdier både for kunder, medarbeidere og eier. Electro Group vil de neste årene erverve flere selskaper i gruppen.

Selskapene

Electro Group består av uavhengige elektrobedrifter som raskt tilpasser seg, og jobber for å ligge i forkant av markedet. Les mer om hvem vi er og hva vi kan tilby.

Nordesign Logo

Nordesign Designer og utvikler moderne LED belysning for det Skandinaviske markedet.

Elite logo

ELIT er totalleverandør av produkter og bistand til det profesjonelle elektromarkedet

Cenika logo

Cenika er skandinavias største uavhengige leverandør av vern og tavler

hydal logo

Hydal utvikler og produserer skap, kiosker, kontrollpulter, rack og klimatiseringsløsninger

cenec logo

Cenec Tavlebygg AS tilbyr lavspenningstavler i alle varianter. Vi prosjekterer og bygger lavspent-tavler for kunder i installatørbransjen.

aura electric logo

Aura Electric AS leverer styre- og fordelingstavler til små og store prosjekter innenfor de fleste sektorer.

Elvärmeprodukter logo

Elvärmeprodukter AB lever värmekablar och tillbehör. Vår kompetens sträcker sig från den enklaste golvvärmeanläggningen till de mest komplicerade industriprojekten.

Cenika logo

Cenika AB är en totalleverantör av el-komponenter og elskåp.

bakgrunnsbilde